ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, 14η Αγωνιστική, Κ16 Κοριτσιών, 08/03 - 16:00, Γ.Σ. Γρενβενών 3-0 Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου

Επέστρεψαν στις νίκες οι Κορασίδες, 3-0 τον Πήγασο Κοζάνης.

Μετά από σερί έξι ηττών οι Κορασίδες του Αριστέα Φιλώτα-Αμυνταίου επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησαν, το Σάββατο 25/01 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, του Πήγασου Κοζάνης με 3-0 σετ.

Οι παίκτριες του Β. Ακριτίδη, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, στο πρώτο σετ ήταν καταιγιστικές, δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας και χωρίς δυσκολία έκοψαν πρώτες το νήμα με 25-13. Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες με διαδοχικό σερί από θέση σερβίς προηγήθηκαν 12-9, ο Αριστέας δεν πτοήθηκε και απάντησε με τον ίδιο τρόπο, παίρνοντας τα ηνία του σκόρ μέχρι το τέλος του σετ (25-21). Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι παίκτριες του Αριστέα έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση και του τρίτου σετ (25-17).

Διαιτητές: Παπαντριανταφύλλου – Γεωργίτσας

Σετ: 25-13, 25-21, 25-17

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Μπάλι Μ., Μπάλι Φ., Κατσουπάκη Μ., Κατσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Λαζαρίδου, Σεμίζογλου, Τοκμακίδου, Χαραλαμπίδου (L).

Πήγασος Κοζάνης ( Χ. Κοτζατίσογλου): Μανουσαρίδου, Γκατζάλα, Μαυρίδου, Σταθοπούλου Μ., Χαρίσιου, Ευσταθιάδου, Δαμπάνη, Ζάγκα (L), Συνδουκιά.