ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, 14η Αγωνιστική, Κ16 Κοριτσιών, 08/03 - 16:00, Γ.Σ. Γρενβενών 3-0 Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου

Μπορούσαν…αλλά δεν το πίστεψαν οι Παγκορασίδες

Το μεσημέρι της Κυριακής 26/01, Ο Αριστέας Φιλώτας-Αμυνταίου ηττήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου από τον Αστέρα Γρεβενών με 3-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Γ Ομίλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.
 
Οι γηπεδούχες με την συμπαράσταση του κόσμου, έδειξαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω απέναντι στην ομάδα των Γρεβενών, αλλά η έλλειψη σκοραρίσματος από τη θέση του σερβις, αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα.

Στο πρώτο σετ κατέληξε με 25-19 στις φιλοξενούμενες, καθώς οι παίκτριες του Αριστέα ,άργησαν να βρουν ρυθμό. Στο δεύτερο σετ ο Αριστέας παρουσιάστηκε βελτιωμένος προηγήθηκε με 12-9, όμως τα αβίαστα λάθη που σημείωσε στη συνέχεια, έφεραν εκ νέου σε θέση οδηγού τον Αστέρα (14-13), οποίος έφτασε έστω και δύσκολα στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ (20-25). Με τις παίκτριες του Αριστέα να ξεμένουν από δυνάμεις, το τρίτο σετ μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία (25-13).

Διαιτητές: Πορτοκαλίδης - Γεωργίτσας

Σετ: 19-25, 20-25, 13-25

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Μπάλι, Βεράνη, Βολτσίνη, Θεολογίδου, Καπετανάκη, Παπαδημητρίου, Σεμίζογλου, Τοκμακίδου.

Αστέρας Γρεβενών (Χ. Χαντες – Α. Τσιουμπέρης): Γούσιου, Παπανίκου, Χαλίμι, Κιούρκα, Βλάχου, Κουτσοδήμου, Τσιουμπέρη, Καραπα, Ευαγγελοπούλου, Κυριακίδου.